Organizacija kursa kulinarstva u okviru Privrednog društva „BIZU“ d.o.o.

Specijalizovani obrazovni kurs kulinarstva iz oblasti japanske kuhinje, uz praktičnu obuku za pripremu „Sushi“ specijaliteta, u organizaciji „Bizu Restaurant and Sushi Bar“ (u daljem tekstu: „BIZU“).

Program kursa : 

  • Upoznavanje sa karakteristikama japanskih namirnica i začina;
  • Veštine korišćenja odgovarajuće opreme;
  • Poznavanje pribora za rad (noževa);
  • Način pripreme  i sečenja ribe;
  • Način pripreme pirinča;
  • Veština pravljenja rolnica;
  • Veština prezentacije japanskih jela (nigiri, sashimi, temaki);
  • Sticanje znanja i veštine aranžiranja i dekorisanja jela;
  • Priprema narudžbine i izdavanje hrane;
  • Veštine timskog rada u kuhinji;
  • Znanja i veštine iz oblasti zaštite hrane i održavanje higijene (HACCP)

Vrema trajanja kursa i organizacija sprovođenja:

Ukupno trajanje kursa iznosi 40 sati praktične obuke nedeljno, u periodu od četiri (4) meseca kako sledi:

  1. Prisustvovanje i savladavanje teorijskog znanja uz pomoć stručnih predavača iz oblasti japanske kuhinje;
  2. Prelazak na obavljanje praktičnog dela obuke u okviru „BIZU“, gde se praktični rad obavlja po instrukcijama i uputstvima posebno imenovanog i obučenog suši majstora, zaposlenog u „BIZU“.

Obuka za „Sushi“ majstora predviđena je za svakog polaznika koji želi da započne svoju karijeru u oblasti japanske kuhinje. 

Da biste se usavršili i umeli da prezentirate svoje znanje, potrebno je puno ljubavi i prakse.

Sushi koncept je danas jedan od najtraženijih i najprofitabilnijih u oblasti ugostiteljstva, kako kod nas, tako i u regionu.

Cena kursa i način plaćanja od strane prijavljenih kandidata:

Ukupna cena kursa iznosi RSD 250.000,00 i uplaćuje se na račun Privrednog društva „BIZU“ d.o,o.   

Organizator obuke može odobriti plaćanje obuke na dve jednake rate.

Plaćanje se vrši posle sedam dana pohađanja obuke, kada polaznik i organizator obuke donose odluku o tome da li žele da polaznik nastavi sa obukom.

NAPOMENA: polaznici kursa koji zasnuju radni odnos u Privrednom društvu „BIZU“ d.o.o. nemaju obavezu plaćanja kursa, s tim da su u obavezi da u periodu od najmanje 12 meseci nakon uspešno završenog kursa ostanu  u radnom odnosu kod poslodavca.

  • Ukoliko, pre isteka gore navedenog roka, zaposlenom prestane radni odnos na osnovu jednostrane odluke zaposlenog ili zbog grubog kršenja radne obaveze i discipline, zaposleni je  obavezan da, na račun Privrednog društva „BIZU“ d.o.o. isplati pun iznos gore navedene cene  obuke. 

Prijava na kurs kulinarstva i upis polaznika:

Putem e-mail adrese: restoranbizu@gmail.com

Adresa: Andre Nikolića 1-3, Beograd

Tel: +381 (0)65 369-2570

Prijava kandidata neophodno je da sadrži: 

  • Ime i prezime i biografiju kandidata
  • Datum rođenja
  • Nivo znanja iz oblasti kulinarstva
  • Kopiju lične karte

Uslovi za izdavanje sertifikata o uspešno obavljenom/položenom kursu japanske kuhinje kod organizatora kursa:

  • ispunjen fond časova teorijske i praktične obuke u „BIZU“
  • uspešno položen završni ispit.

Diploma profesionalnog “Sushi” majstora biće savršena nadgradnja vašeg opšteg kulinarskog znanja i umeća.
Čekamo Vas!

„BIZU“

Comments are closed.