Organizacija kursa kulinarstva u okviru Privrednog društva „BIZU“ d.o.o.
Specijalizovani obrazovni kurs kulinarstva iz oblasti japanske kuhinje, uz praktičnu obuku za pripremu „Sushi“ specijaliteta, u organizaciji „Bizu Restaurant and Sushi Bar“ (u daljem tekstu: „BIZU“).
Program kursa :
- Upoznavanje sa karakteristikama japanskih namirnica i začina;
- Veštine korišćenja odgovarajuće opreme;
- Poznavanje pribora za rad (noževa);
- Način pripreme i sečenja ribe;
- Način pripreme pirinča;
- Veština pravljenja rolnica;
- Veština prezentacije japanskih jela (nigiri, sashimi, temaki);
- Sticanje znanja i veštine aranžiranja i dekorisanja jela;
- Priprema narudžbine i izdavanje hrane;
- Veštine timskog rada u kuhinji;
- Znanja i veštine iz oblasti zaštite hrane i održavanje higijene (HACCP)
Vrema trajanja kursa i organizacija sprovođenja:
Ukupno trajanje kursa iznosi 40 sati praktične obuke nedeljno, u periodu od četiri (4) meseca kako sledi:
- Prisustvovanje i savladavanje teorijskog znanja uz pomoć stručnih predavača iz oblasti japanske kuhinje;
- Prelazak na obavljanje praktičnog dela obuke u okviru „BIZU“, gde se praktični rad obavlja po instrukcijama i uputstvima posebno imenovanog i obučenog suši majstora, zaposlenog u „BIZU“.
Obuka za „Sushi“ majstora predviđena je za svakog polaznika koji želi da započne svoju karijeru u oblasti japanske kuhinje.
Da biste se usavršili i umeli da prezentirate svoje znanje, potrebno je puno ljubavi i prakse.
Sushi koncept je danas jedan od najtraženijih i najprofitabilnijih u oblasti ugostiteljstva, kako kod nas, tako i u regionu.
Cena kursa i način plaćanja od strane prijavljenih kandidata:
Ukupna cena kursa iznosi RSD 250.000,00 i uplaćuje se na račun Privrednog društva „BIZU“ d.o,o.
Organizator obuke može odobriti plaćanje obuke na dve jednake rate.
Plaćanje se vrši posle sedam dana pohađanja obuke, kada polaznik i organizator obuke donose odluku o tome da li žele da polaznik nastavi sa obukom.
NAPOMENA: polaznici kursa koji zasnuju radni odnos u Privrednom društvu „BIZU“ d.o.o. nemaju obavezu plaćanja kursa, s tim da su u obavezi da u periodu od najmanje 12 meseci nakon uspešno završenog kursa ostanu u radnom odnosu kod poslodavca.
- Ukoliko, pre isteka gore navedenog roka, zaposlenom prestane radni odnos na osnovu jednostrane odluke zaposlenog ili zbog grubog kršenja radne obaveze i discipline, zaposleni je obavezan da, na račun Privrednog društva „BIZU“ d.o.o. isplati pun iznos gore navedene cene obuke.
Prijava na kurs kulinarstva i upis polaznika:
Putem e-mail adrese: restoranbizu@gmail.com
Adresa: Andre Nikolića 1-3, Beograd
Tel: +381 (0)65 369-2570
Prijava kandidata neophodno je da sadrži:
- Ime i prezime i biografiju kandidata
- Datum rođenja
- Nivo znanja iz oblasti kulinarstva
- Kopiju lične karte
Uslovi za izdavanje sertifikata o uspešno obavljenom/položenom kursu japanske kuhinje kod organizatora kursa:
- ispunjen fond časova teorijske i praktične obuke u „BIZU“
- uspešno položen završni ispit.
Diploma profesionalnog “Sushi” majstora biće savršena nadgradnja vašeg opšteg kulinarskog znanja i umeća.
Čekamo Vas!
„BIZU“
Comments are closed.